Ik geef jouw droom een gezicht

Heb je een droom? Je eigen bedrijf of je eigen (web)winkel, restaurant, product of dienst? Dan geef ik jouw droom heel graag een sprankelend gezicht. Een gezicht waar jij blij van wordt en dat past bij wat in jouw hoofd zit. Want er is niets leukers dan mooie dingen maken waar mensen en hun ideeën van gaan stralen.

De roze lijn door jouw verhaal

Ik heb een eigen stijl. Fijne vormen met een vrouwelijke touch, menselijk, persoonlijk, onderscheidend, speels waar het past. Ik zoek altijd naar een achterliggend verhaal als ik aan het ontwerpen ben, en laat dat verhaal lopen door alles wat ik maak. Dat is de roze lijn die je ook terugziet in mijn logo. De rode draad, maar dan wat fijner en vrouwelijker.


Ik vind het belangrijk dat jij mijn stijl mooi vindt en daarom een opdracht bij mij neerlegt. Samen mooie dingen maken, want we doen het samen. Ik vertaal jouw verhaal naar een vorm met gevoel.

Wat ik doe en heb gedaan

Ik heb meer dan tien jaar in de bureauwereld gewerkt en heb brede ervaring. Van het ontwikkelen van een huisstijl en het ontwerpen van een website tot en met het uitdenken en uitwerken van complete campagnes.

Wat ik graag voor je doe:

Kun je de juiste woorden niet vinden?

Ik werk graag samen met Leuk verhaal, het eenmansbedrijf van copywriter Sheila Wigman. Kijk maar eens op www.leukverhaal.nl

Achter in de Winkel

Achter in de Winkel is de werkruimtewinkel van copywriter Sheila Wigman en mij. In een klein pandje middenin de Haarlemse Vijfhoek combineren we ons schrijf- en vormgeefwerk met de verkoop van de allerleukste rommelmarkt vondsten en handgebreide kinderkleertjes.

Leuk als je ons leuk vindt op Facebook. Nog leuker als je een keertje langskomt: Wolstraat 6 in Haarlem.